Regulament utilizare card ARIG

Cardul ARIG este un card de reduceri, care face posibil accesul membrilor la o serie de reduceri negociate de ARIG cu importatorii și vânzătorii de produse fără gluten. Pe viitor, ARIG va continua eforturile de atragere a cât mai mulți comercianți care să ofere reduceri membrilor comunității. Pe măsură ce vom semna convenții cu noii parteneri, aceștia vor fi anunțați pe email, pe www.boala-celiacă.ro și pe pagina noastră de Facebook. De asemenea, în cazul în care vom întrerupe colaborarea cu unul dintre parteneri, această decizie va fi comunicată prin aceleași canale.

Cu cardul ARIG nu se pot efectua plăți.

Cardul ARIG este valabil începând cu data de 1 iulie 2017.

Pentru a beneficia de reducerile de mai jos, membrii ARIG trebuie să introducă în câmpul ”cupoane” din ultima pagină a comenzii online codul unic de membru ARIG. În cazul comenzilor telefonice/pe email, acesta trebuie de asemenea menționat, pentru a se putea aplica discountul. În cazul achizițiilor de la cofetăria L’ Amande – desserts sans gluten, cardul trebuie arătat fizic pentru aplicarea discountului.

Descarcă Regulament oficial Card ARIG

Vă rugăm să vă asigurați, la încheierea comenzii, că reducerea a fost aplicată. În caz contrar, vă rugăm să contactați magazinul telefonic sau să trimiteți o notificare pe email, cu un scan al cardului dumneavoastră.

Magazin Discount
Parteneri noi 2018
www.republicabio.ro 10%
www.bacanianaturista.ro 10%
www.ki-life.ro – online 8%
Paradisul Verde Brasov (în magazinul fizic) 5%
Parteneri 2017
www.nutrivita.ro 20%
www.orgran.ro 10%
www.vianaturalia.ro 10%
www.amarant.ro 7%
Cofetaria L´Amande 7%
www.biomania.ro 7%
www.alimente speciale.ro 5%
www.diafitt.ro 5%
www.nosugarshop.ro 5%
www.nutrient.ro 5%


În cazul magazinului Biomania.ro, schimbarea sistemului informatic va face posibilă folosirea câmpului ”cupoane” începând cu data de 1 august 2017. Până pe 1 august 2017, pentru comenzile plasate pe Biomania.ro, codul cardului de membru trebuie introdus în câmpul Mesaje.
Magazinele Vianaturalia.ro, Biomania.ro și Amarant.ro oferă discountul pentru toate produsele de pe site (nu numai pentru cele fără gluten).Note:

Pentru întrebări și pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la info@boala-celiacă.ro.